Maison Malbec 1, Luzech, 0003 Luzech

Maison malbec - Luzech - Frankrig

I samarbejde med Simply Sun præsentere Nordfynbo denne pragtfulde Villa, opført af det danske kongehuset i 2008 til staff for kongehuset, skønt beliggende på mindre Næs omgivet af floden Le Lot - midt i en vinmark (vinmark som tilhører Chateau de Caix) og med udsigt over det meget kupperede terræn.. Beliggenheden er få hundrede meter fra Luzech, som er en mindre og super autentisk by med ca 1000 indbyggere. Villaen ligger ligeledes i kort afstand til Chateau den Caix (1km), der ligger lige på den anden side af Luzech. Luzech indeholder bager, slagter, cafeer langs floden.


Denne skønne ejendom sælges i anparter af 6 stk. Således hver anpartshaver har rådighedsret over huset i 8 uger om året.
Vi tilstræber at gøre det så attraktivt som muligt, derfor opgraderes ejendommen med ny anlagt have og moderne inventar i nordisk stil - se inspirationsbillederne.


Boligen indeholder :

Entré i stor størrelse,
gæstetoilet,
stor stue med udgang til to terrasser både nord og syd
køkken alrum ligeledes med udgang til terrasse,
2 mægtige soveværelser af ca 20 kvm stk - begge med udgang til terrasse,
stort badeværelse med brus og kar,
værelse med eget badeværelse med brus på 1. sal
værelse,
depot rum
og garage hvor der er 4 high-end kvalitets cykler tilrådighed.

Lækker have, der anlægges efter alle kunstens regler også med overdækket terrasse.

Og kæmpe pool ca 8x4 meter og store terrasser.

Er du cykelentusiast så, er denne mulighed måske endnu mere relevant for dig!!

Du får huset i 8 uger om året opdelt af nogle gange. Vi sørger for al vedligehold, rengøring, pool-rengøring mv. mellem hvert beboerskift - dette gør at du og dine blot kan hygge Jer og ikke skal tænke på noget praktisk - ren fornøjelse og afslapning.

Huset er opført af kongeparter til PET agenter og lign service medarbejdere, når de er på ophold på Chateau de Caix. Undtagelsesvis fik en af Prins Henriks personlige venner lov til at købe huset tilbage i 2013. Huset har således aldrig været på det offentlige marked.

Området:
Få km fra Maison Malbec ligger Albas, som er prins Henriks fødeby.
I de smukke nærliggende Pistoriske byer, kan man gå på opdagelse på markeder, vinslotte og franske spisesteder. Det er også muligt at spille golf.
Ca 10-15 minutters kørsel til Cahors - den vidunderlige og meget charmerende større by i nærheden (ca 20.000 indbyggere) - om sommeren kan man måske møde Dronning Margrethe, der ofte besøger markedet om lørdagen.
Hele området emmer af det autentiske franske og masser af natur og vin (marker). Meget charmerende efter vores mening

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.