Lokal og uafhængig

Vi sælger alle typer af boliger og ejendomme
Det ligger i vores navn; Nordfyn har en særlig plads i vores hjerte og i vores salgskartotek. Hos NordFynBo kender vi Nordfyn ud og ind, og ikke mindst kender vi de købere, som forelsker sig i Nordfyn.
Vi sælger alle type boliger og er desuden gode til de utraditionelle ejendomme, herunder erhverv. Vores erfaring viser, at med skræddersyet, målrettet og ærlig markedsføring kan ALT sælges.
Hos NordFynBo sætter vi en ære i at gøre dit boligsalg til en personlig og tryg oplevelse. At vi er uafhængige af en kæde betyder, at vi kan holde omkostningerne på et yderst rimeligt niveau, og tilpasse markedsføringen til præcis din ejendomstype og dens købersegment.
Vi har gennem årene solgt mere end 1.500 ejendomme, hovedsageligt på Nordfyn. Bag hvert eneste ejendomssalg er der en personlig historie og nogle forudsætninger, som er givet på forhånd. Vi går ind i hver eneste salg med omhu, respekt og fleksibilitet, og gør salgsprocessen til en god og tryg oplevelse.
Bag NordFynBo står ejendomsmægler Marie Louise Pedersen, som har knapt 20 års erfaring med ejendomshandel. Med et smil og masser af ideer og gå-på mod er hun kendt for sin passion og evne til at kunne sælge de skæve ejendomme. Derfor møder du hende også af og til på TV, hvor hun udtaler sig om netop dette område.
Hos NordFynBo kan du også få udarbejdet bodelinger, tinglysning af pantebreve og skøder, servitutter og relaksationer.
Hos NordFynBo er alle velkomne, og vi sælger med glæde alle typer af boliger og ejendomme. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om køb eller salg af bolig. Vi er klar!