Tørresøvej 52, 5450 Otterup

Beliggende med kort afstand til en af Fyns bedste strande, finder man denne mulighedsrige og prisbillige ét-plans villa, med mulighed for flexboligstatus!

Boligen er beliggende i hyggelige og rolige Tørresø, hvor man er godt placeret i forhold til de mange spændende faciliteter i området. Fra adressen er der blot 1 km til den nærmeste Dagli' Brugs, samt er Kystskolen Krogsbølle ca. 3 km fra adressen, hvor der er integreret dagpleje, børnehave, og rummer skolebørn til og med 9. klasse.
Kort fra boligen er der en naturrig allé som leder ned til utrolig gode badestrande, hvorfra man kan nyde mange skønne sommerdage med hele familien.

Der er mulighed for at få flexboligstatus på boligen.

Den mulighedsrige bolig byder på 121m2 boligareal (jf. BBR), som indeholder:
Rummelig entré, stor vinkelstue med plads til spise- og sofaarrangement og med terrasseudgang til den sydvendte terrasse, praktisk og stort køkken med plads til hverdags-spisearrangement, stort soveværelse, 2 gode børneværelser/kontor, gæstetoilet, gulvvarmet badeværelse med brus, samt bryggers med selvstændig indgang.

Til boligen medfølger 47m2 god garage med port, hvor der er plads til at have værksted, pille ved biler, eller blot holde bilen i læ for vind og vejr.

Den velbeliggende ejendom byder på 1.509m2 grund, hvor der er en dejlig stor baghave, hvorfra mange timer kan spenderes i fred og ro, samt byder ejendommen på en overdækket sydvendt terrasse.

Er du på udkig efter en prisbillig bolig med mange muligheder, som er beliggende tæt ved hav og natur? Så er Tørresøvej 52 noget for dig! Kontakt NordFynBo på tlf. 50 43 89 86, og lad os fremvise dig dit kommende hjem!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.