Bone Vista 1, Villa Bone Vista, Caixas, 0002 Caixas

Villa Bone Vista, Caixas, Frankrig

Nordfynbo samarbejder med Simplysun har æren af at præsentere nyeste villa i Frankrig. Villaen Bone Vista

Villaen er beliggende i Caixas tæt ved pyrenæerne 35 min fra den større by Perpignon.

Villaen er højt i terrænnet - med 200 graders udsigt over med lndskabet enorme vider kan ses , med vinmarker - natur og en anelse bebyggelse, selv Middelhavet der ligger 40 min væk, kan ses fra terrassen.

Villaen sælges i andele af 6, hvor hver andelshaver, har villaen eksklusivt i 8-10 uger om året. Villaen moderniseres og indrettes ude som inde i moderne nordisk stil.
Simply sun sørger for villaen vedligeholdes, at der rengøres mellem ejerne, poolservice mv - så du skal bare nyde. Villaen er fuldt møbeleret og har alt i hvidevare, service mv.

Området er ikke turistet og er fransk med fransk på - Villaen ligger i en ganske lille Kommune og der er ro og fred i området. Du kan hører stilheden og om natten er der helt mørkt og på klare nætter garanteret stjernehimmel.

Villaen ligger på en skrånende grund - grunden til villaen er stor på ca 15000 kvm og bla nabo til mindre trøffelskov - ellers terræn med blandet beplantning.
Villaen tilgåes via mindre vej - der er ikke offentlig transport ved villaen.

Når man ankommer til villaen er der en gårdsplads med center beplantning. (god plads til biler).

Villaen er opdelt i tre sektioner hvoraf det ene er et anneks i umiddelbar forlængelse af eksisterende bebyggelse. Villaen indeholder foruden større køkken alrum, opholdsstue, vaskerum og toilet - 5 store værelser og tre lyse badeværelser.

Udenomsarealerne er inddelt med "rum" til ophold og den 5 x 10 meter store saltvandspool fremtræder smuk og indbydende - omkring poolen er der opholds arealer, udendørs brus - stor pavillion og alt sammen med den mest betagende udsigt.

Huset nymales inden overdragelse og fremtræder i flot stand. (Villaens farve bevares)

Villaen ligger 35 min fra Perpignan som er en større by med 125.000 indbyggere - og lille lufthavn der i sommer halvåret har indenrigs fly til og fra Paris.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.