Klaus Berntsensvej 15, Særslev, 5471 Søndersø

Klaus Berntsensvej 15 - Særslev, 5471 Søndersø

Nordfynbo har fået den ære at finde en køber til denne indbydende bolig. Beliggende helt centralt i Særslev på Nordfyn - 25 min til Odense C.

Boligen er meget tidstypisk for sit opførelsesårti (1930'erne). Gedigent opført, fremstår flot i murværk og vinduerne er alle udskiftet i nyere tid.

Boligen har en hovedindgang fra gavlen, hvor en svunget betontrappe tilgår hoveddøren. Boligen fremtræder indflytningsklar og i høj standard.

Der er en have hvor der er brugt energi på at anlægge i rum og farve-koordigneret således den fremtræder yderst smuk og bruger venlig med bl.a pergola hvor dækket er en blåregn, terrasser - både til sol og skygge. Drivhus, overdækket terrasse, legehus, græsareal og selvfølgelig også plads til bålfadet. En have der kan opleves igen og igen.

Boligen er veldisponeret og indeholder :
Entré med trappe til 1. sal og luddet plankegulv,
spisestue med luddet plankegulv og i åbenforbindelse med stor anden stue,
opholdsstue også med plankegulv og nyere effektiv brændeovn,
nyere lyst køkken med spiseplads og med adgang til spisekammer,
Baggang med klinkegulv og gulvvarme,
stort badeværelse med gulvvarme, bruseniche mv.

1. salen indeholder :
Repos med plakegulv,
stort soveværelse med plankegulv,
værelse med plankegulv,
værelse med plankegulv,
toilet med håndvask (der har tidligere været brus, så muligheden for at genetablere foreligger, hvis ny ejer ønsker dette),

En bolig i meget høj standard! beliggende centralt - 500 m til brugsen - 200 m til bus stop (hvorfra bussen kører ca 30 gange i døgnet til og fra Odense) skole 300 m, børnehave 300 m. gymnasie 5 km.

Der bor ca. 1100 mennesker i Særslev og der er mange unge mennesker og et rigt foreningsliv med et meget aktivt forsamlingshus, fodboldklub, halsport, skydning mmm

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.