Le Chateau d'arc en-Barrois Frankrig, 2500 Valby

Le Chateau d'Arc-en-Barrois - Frankrig

Vil du eje en del af et gammelt Fransk kongeslot? Beliggende øst for Paris 2 timers kørsel fra Paris og 1250 km fra Odense. - beliggende i en autentisk fransk by på ca 1000 indbyggere.

Dette 2.sals Tårnværelse/lejlighed er gennem istandsat over de senere år og indeholder større værelse med dobbeltseng, bord og stole, samt skrivebord (trægulv), badeværelse med luksus- wellness brusekabine, og særskilt rum med toilet, mellemgang der er møbeler-bar og garderode. Værelset/lejligheden ligger meget privat og idet den er på 2. sal er udsigten fænomenal.

Konceptet er du køber et værelse med bad/toilet og med adgang til slottet 2000 kvm fællesarealer.
Værelset du køber, kan du sætte dit egen præg på (dog har slottet rammer der skal overholdes i forbindelse med vand og afløb og installationer iøvrigt).
Ejerforholdet er et aktieselskab, hvor hver aktieholder så har sin egen bolig. Udgiften er 2073 kr pr mdr, som betales kvatalsvis, og den inkl slottets vedligehold. el afregnes seperat for hvor bolig-enhed.

Slottet er bygget som jagtslot for Kong Louis-Philipe 1844-1848. Slottet ligger midt mellem bourgogne og Champagne, så for livsnyderen kan det nok ikke blive meget bedre.
Byen hvor slottet ligger har en masse faciliteter inden for sport, bager, 2 restaurenter, automekaniker, frisør mv

Foreningen (aktieselskabet) der ejer, er dansk og stiftet for 10 år siden - danske vedtægter. og øvrige ejere er danskere. Der er ikke en begrænsning på hvor meget du vil benytte din bolig enhed på slottet, det er en feriebolig el bolig 2. Det er ikke muligt at direkte udleje boligen, men udlån til familie og meget nære venner accepteres.

slottet har en hjemmeside hvor man kan få yderligere information :

http://www.chateau-d'arc.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.