Kirkevej 11, 5471 Søndersø

Beliggende med flot udsigt i Særslev, finder man denne velvedligeholdte villa med 88m2 stor og muret garage med el-port!

Leder du/I efter en rummelig villa med stor garage til? Så er Kirkevej 11 den helt rette bolig for jer. Boligen er af nuværende ejer renoveret løbende og passet og plejet rigtig fint, så boligen fremtræder i pæn og god stand.

Boligen er beliggende i Særslev by, som har meget at byde på. Særslev kan bl.a. byde på skole, børnehave, børnepasningsmuligheder, Dagli' Brugsen Særslev, specielforretninger i form af bl.a. vinhandler, og mere til. Særslev er en social og aktiv by, med et rigtig godt sammenhold. Havnebyen Bogense med et hav af faciliteter og restauranter og caféer er blot ca. 8 min. fra adressen, samt er gymnasiebyen Søndersø blot ca. 8 min. fra adressen.

Den rummelige villa byder på 148m2 veldisponeret boligareal, samt 74m2 god og højloftet kælder med gulvvarme.
Boligen indeholder: Gulvvarmet entré, rummeligt og lyst badeværelse med gulvvarme, køkken, rummelig spisestue, stor stue med udgang til forhøjet terrasse med skøn udsigt.
Førstesalen byder på én repos, stort soveværelse, to gode værelser, samt et toilet.
Derudover er der 74m2 stor og gulvvarmet kælder, som indeholder: gang, stort bryggers, samt 3 store og gode disponible rum i ”boligkvalitet”.
Yderligere er der 49m2 udhus forbindelse med boligen, hvor man finder et badeværelse, et stort bryggers, samt fyrrum. I forlængelse heraf finder man en 88m2 stor og muret garage med el-port og støbt gulv. Den store garage har et utal af muligheder, her er det kun fantasien der sætter grænser.

Ejendommen er beliggende på en 788m2 overskuelig grund. På grunden finder man en stor og udsigtsrig forhøjet terrasse i forbindelse med stuen.

Er denne bolig noget for dig? Kontakt os for en fremvisning på tlf. 50 43 89 86

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.