Se det digitale energimærke

Ellebækvej 3A

, 5450 Otterup

1 / 34
1 / 5
Bestil pr. e-mail
Bestil pr. post
Salgsopstilling
> Vis
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
2.645.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 135.000
Brutto
i
10.758
Netto
i
9.363
Boligareal 386 m²
Garage 128 m²
Udhus 32 m²
Grundareal 11.311 m²
Værelser 7
Byggeår 1839 /2005
Sagsnummer M0477
Ejendomstype Villa, 2 fam.
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 606
Ejendomsværdiskat 1.708
Husforsikring 667
Ejerudgifter i alt 2.981

Ellebækvej 3 - 5450 Otterup

3 BOLIGER I ÉN beliggende på landet på Nordfyn med 20 min til Odense og tæt på golfbane og strand, samt Danmarks mindste købstad Bogense. Ejendommen ligger højt i kuperet landskab, og der er udsigt fra alle boliger.
Den trelængede ejendom er inddelt med to separate boliger i stueplan på hver ca. 140 m2, plus en 70 m2 stor åben lejlighed på førstesalen. Alle boliger har eget køkken og bad, og er moderne og tidssvarende - standarden er i top.
Længen mod syd stod der allerede i 1839 og blev gennemgribende renoveret og moderniseret i 2005. Mellembygning og længe mod nord blev bygget i 1986. Første salen stod færdig 2009. Hele taget er fra 1999.
Ejendommen rummer mange muligheder - den kan opdeles i 3 selvstændige boliger eller 2 boliger + en teenager afdeling eller lignende på førstesalen. Der er rigelig plads til erhverv, dyrehold, kreativ udfoldelse og B&B. Mulighederne er mange til at føre drømmen ud i livet.
Fra østsiden er der en fælles entré med dør til begge boliger, et fælles rummeligt gæsteværelse samt trappe til første sal. Begge boliger har desuden egne indgange på hver side af huset.
Ud over det fælles gæsteværelse råder begge boliger over hvert sit bryggers, 2 gode værelser, store lyse stuer og køkken-alrum. Den sydlige bolig har en lys rummelig hems, og den nordlige bolig har pejs. På førstesalen er udsigten ud over det kuperede landskab ekstra god.
Opdelingen af boligerne er sket med respekt for den enkelte families privatliv.
EJENDOMMENS OMGIVELSER:
En perlestensbelagt allé fører op til ejendommen og en stor gårdsplads, hvor man mødes af en te-pavillon og en stor gammel hængepil.
Grundens 1,13 ha former sig som en velholdt have omkring bygningen med åben plæne og indhegnede folde til evt. hest eller andre husdyr. Blandet beplantning i haven med bl.a. frugttræer, blomster og urtehave. Stor fælles terrasse og bålplads længere nede i haven
DEN NORDLIGE BOLIG:
Denne bolig fremtræder i klassisk stil.
Rustik trægulv, lyse pudsede murstensvægge og listelofter.
I køkkenet er emhætten og komfur/ovn bygget ind i en afskærmning a la fransk landkøkken. Åben forbindelse mellem køkken, alrum og stuen med pejs. Entré, soveværelse, kontor/værelse og badeværelse som bl.a. indeholder en muret bruseniche.
Køkkenet har direkte forbindelse til bryggerset, hvor der er indbyggede skabe og et viktualierum.
DEN SYDLIGE BOLIG:
Køkkenet er lavet som et samtalekøkken i moderne stil med masser af praktiske detaljer. Her er køleskab og opvaskemaskine indbyggede. Rummet fungerer ligeledes som et alrum med mulighed for at etablere spiseplads eller kontorhjørne. Fra alrummet er der adgang til en hems, hvor man kan se ud over køkkenarealet. Boligen har to værelser og et større bryggers.
Der er udgang til den vestvendte terrasse både fra alrummet og bryggerset.
Badeværelset er holdt i moderne rustik stil med respekt for husets øvrige stil og indeholder bl.a. et indmuret badekar.
Via fransk dør er der fra køkkenarealet adgang til opholdsstuen, hvorfra man har lysindfald fra både øst og vest.
FØRSTE SAL:
Førstesalen hører til ovenpå den nordlige bolig. Den er pt. indrettet som lys lejlighed med synlige hanebånd. Første salen er desuden særdeles velegnet til ekstra stue, erhverv, atelier, gildesal m.v.
ØVRIGT:
Selvstændig bygning på 32 m2 indeholder kontor/atelier med indlagt vand og afløb. Fuldisoleret og i boligstandard. Her er et lysindfald og en ligeså udsigt til vidder.
Garage på 128 m2 indeholder et 40 m2 isoleret, aflåst værkstedmed god plads til bl.a. havetraktoren.
Der er desuden 2 mindre udbygninger (hytter), hvoraf det ene fungerer som kontor, det andet som værksted. Disse kunne konverteres til 2 værelser/hytter eller andet kreativt.
Der er desuden mulighed for etablering af fibernet og skolebussen holder lige ved døren. 
kontakt
Harritslevvej 2
5400 Bogense
 
Telefon:
+45
 22844499
CVR nummer:
32430554
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning